0%
animerte strikkepinner
Bytt til hvitt garn G
B
Angre CTRL+Z
Begynne på nytt?
Hjelp H

Mønster

I venstre kolonne tegner du kjapt et mønster som blir repetert rundt hele genseren, inkludert ermene.

Forstykke

Ambisiøs? Slå deg løs med et fullhøyde forstykkemotiv. På små nettbrett og mobil gjelder kun mønster, men du kan lagre og fortsette på PC

Verktøy

Husk å LAGRECTRL+S underveis i toppmenyen. Du finner igjen designet under dine bidrag.

FORHÅNDSVISF designet ved å klikke på genseren. Den røde firkanten marker hvilket område av genseren du jobber på.

Bruk hvit GARNFARGEG som viskelær, og til å dekke over mønsteret ditt når du tegner motiv.

STRIKKEPINNEB bruker du til å tegne med. To størrelser er tilgjengelig.

Under STEMPEL finner du ferdiglagde sjakkbrikker. Klikk for å plassere dem på tegnebrettet.

Du kan ANGRECTRL+Z dine siste handlinger, 1 av gangen, opptil 10 ganger.

Bruk SØPPELKASSEN for å begynne på nytt. OBS: Sletter både mønster og motiv.

Klikk på HJELPH hvis du glemmer det du nettopp har lest.

Start strikking

Last inn flere bidrag
10187241

Masker strikket av 2893 personer

Hele Norges sjakk-konge skal forsvare sin VM-tittel og trenger din støtte. Siden ingenting sier HEIA som en strikkegenser, får du her muligheten til å lage et mønster du mener er en sjakk-konge verdig.

Et håndplukket dommerpanel bestående av 4 kjente personer vil gjennom VM velge hver sin favoritt blant de innsendte bidragene. Én genser stemmes frem av publikum. Av disse 5, velger Magnus Carlsen bidraget som blir den offisielle Magnusgenseren, og produseres av Moods of Norway.

Start strikking

Regler for deltagelse i konkurransen «Magnusgenseren»

1 Hvem kan delta?

Alle, bortsett fra ansatte i VG og ansatte hos VG sine samarbeidspartnere i forbindelse med konkurransen, kan delta i konkurransen.

Hvis du er under 15 år må du ha samtykke fra dine foresatte for å delta.

2 Når kan du delta?

Konkurransen begynner 03.11.2014 og varer frem til sjakk-VM slutter.

Det koster ikke noe å delta i konkurransen.

3 Hvordan deltar du?

Du deltar i konkurransen ved å designe en genser på magnusgenseren.vg.no. Innlogging skjer ved hjelp av din Facebook-konto.

4 Vinnere

Et panel bestående av fire personer vil i løpet av konkurranseperioden velge hver sin favoritt blant de innsendte bidragene. Den femte finalisten blant bidragene stemmes frem av VGs lesere. Blant disse fem finalistene velger Magnus Carlsen en vinner. Panelets og Magnus Carlsens beslutninger er endelige og kan ikke overklages.

Vinnerens navn vil bli offentligjort.

5 Premie

Vinnerdesignet vil bli produsert av Moods of Norway. Vinneren vil bli kreditert som designer av genseren og motta et økonomisk honorar. Premien kan ikke byttes til andre varer.

6 Personopplysninger

VG registrerer navnet ditt og kontaktopplysninger. Opplysningene vil bli brukt til gjennomføring av konkurransen i tråd med denne avtalen.

7 Trykkfeil og utilsiktede misforståelser

VG og VGs partnere er ikke ansvarlige for eventuelle trykkfeil eller andre feil i forbindelse med konkurransen.

8 Rettigheter til innsendt materiale

Det er en forutsetning for å delta i konkurransen at du overdrar rettighetene til ditt/dine bidrag til VG. VG kan benytte alle innsendte bidrag (også vinnerbidraget), i tillegg til innsenders navn og profilbilde fra Facebook, til ethvert formål, herunder til faktisk produksjon av bidragene, i redaksjonell sammenheng, og i forbindelse med markedsaktiviteter. Inntekter generert i forbindelse med bidragene, herunder ved produksjon eller annen kommersiell/redaksjonell utnyttelse tilfaller VG og/eller VGs samarbeidspartnere.

9 Varemerker og innhold på vg.no

Alle varemerker og øvrig materiale på vg.no med undersider tilhører VG eller VGs samarbeidspartnere, og kan ikke brukes uten uttrykkelig avtale med VG.

10 Ansvar og rettigheter

VG kan ikke holdes ansvarlig eller erstatningspliktig for tap, skade eller andre konsekvenser av din deltakelse i konkurransen. Dette omfatter også skader eller virus på datautstyret ditt eller andre eiendeler som følge av deltakelsen, herunder ved overføring av materiale, data, tekst, bilder, video eller lyd.